Om oss


Vi som driver ER fotograf
är två tjejer som heter Emelie och Rosanna. Vi är nitton år gamla och tog studenten i somras efter tre år på medieprogrammet på Ullvigymnasiet. Om ni vill veta mer om oss, vår vardag och hur vi jobbar med företaget kan ni följa oss på vår blogg emelierosanna.blogg.se.

Vi har båda ett väldigt stort fotointresse och vi vill hela tiden lära oss mer inom foto. Vi är dessutom positiva, sociala och ambitiösa. Vårt största mål är att göra våra kunder nöjda, och vi jobbar alltid hårt för att nå upp till det. Tillsammans utgör vi ett jättebra team med ett samarbete som fungerar mycket bra och vi kompletterar varandra på bästa sätt. Förutom det ser vi alltid till att försöka ha kul, och att se till att det smittar av sig på våra kunder.


Hoppas vi ses!
Emelie Tingvall & Rosanna Widén

Kontakt och Bokning

Vill du bli fotograferad? För att boka en tid hör du av dig till oss via telefon eller mail. Då kommer vi överrens om en tid och en plats. Du väljer om du vill bli fotograferad utomhus eller i vår studio. Välj en plats du känner att du trivs på och kläder du är bekväm i. Fotograferingen tar ca en timme.

Kontakt:
Mail: erfotograf@hotmail.com
Telefon: 070 7941999

Priser

Fotograferingen pågår i ungefär en timme och kostar 300 kronor. Därefter väljer du fritt bland våra olika alternativ hur du vill ha dina bilder. I priset ingår även redigering av bilderna.

Välj bland:
10 bilder via mail - 100 kr

CD-skiva med 10 bilder - 150 kr

Utskrift på fotopapper
A3 - 110 kr
A4 - 80 kr
A6 (vykortsstorlek) - 40 kr

Mängdrabatt kan tillkomma. Reseersättning står ni för.

Galleri

Jennelie och Caramel
Kungsör, 8/5 2011


Chaem och Andreas
Köping, Gamla Stan, 19/2 2011


Elin, Niklas och Sandra Kempe
Kungsör, 12/12 2010


Sandra Kempe
Malgrat de Mar, 29/9 2010


Madelene och Emelie Wieweg
Köping, Ullvigymnasiet, 16/12 2010